Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

Setmana Santa 2023

Amb l'arribada de la primavera i el bon temps, també arriba la primera festa important de l'any, la Setmana Santa. Són dies molt especials, amb moltes tradicions molt boniques que és rellevant que no es perdin. A la residència s'han fet algunes activitats especials, que els mateixos residents van escollir conjuntament amb els professionals.


Per començar no podien faltar les típiques "torrijas", així que es van començar les festes amb un berenar molt especial. 



Les "torrijas" no són l'únic menjar característic de la Setmana Santa. Un altre postres molt típic d'aquesta època de l'any són els bunyols de vent. Aprofitant que entre les nostres residents tenim una autèntica especialista dels bunyols, un altre dia es va dedicar a fer bunyols de vent i de bacallà. 



Les setmanes prèvies ja es va començar a preparar aquesta Setmana Santa i moltes de les activitats ja tenien com a centre d'interès la Pasqua. Els residents van elaborar alguns treballs manuals pensant ja en aquests dies festius, com un gran ou de Pasqua o uns marcs de fotos. 



Per tancar aquestes festes de Setmana Santa, El Dilluns Sant no podia faltar la tradicional mona de Pasqua, un postres que sempre agrada a tothom. Recordeu que teniu totes les fotografies de la Setmana Santa a l'apartat de GALERIA. Esperem que us agradin. 


Sin comentarios

Añadir un comentario